miercuri, 28 ianuarie 2009

Goana dupa functii


Suntem pe ultima suta de metri la maratonul ce se desfasoara odata la 4 ani si anume ocuparea functiilor de conducere in institutiile din judetul Arges. Multe surprize se intrevad in aceasta competitie. Concurentii si-au luat drept punct de pornire deviza " In razboi totul e permis" si au apelat la toate mijloacele posibile pentru a-si asigura viitorul.


Sunt implicate, atat direct, cat si indirect, personaje din lumea"buna". Cele doua partide aflate la putere si-au distribuit functiile si acum urmeaza sa faca mult asteptatele numiri. Bineinteles ca s-au iscat discutii si intre membrii aceluiasi partid. Nemultumiri vor fi intotdeauna si la conducere vor ajunge tot cei adusi de la "centru".

Un comentariu:

  1. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere