luni, 26 ianuarie 2009

Nunta anului 2009


Rochia de mireasă, invitaţiile, locaţia şi aranjarea mesei. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante preocupări ale celor care decid să spună da în faţa ofiţerului stării civile. Alegerea rochiei de mireasă, cea la care domnişoarele visează încă din copilărie, este o misiune nu tocmai uşoră pentru viitoarele doamne. Simplitatea rochiei, apărută ca tendinţă încă din 2008 se concertizează şi în moda de anul acesta.

În materie de aranjamente pentru nuntă, 2009 le aduce mirilor o serie de noutăţi. Aranjamentele din flori şi baloanele din anii trecuţi sunt înlocuite acum cu cele mai extravagante aceesorii: pene, mărgele, sfeşnice din fier forjat sau lumânări dintre cele mai inedite.Tot ce mai rămâne de făcut este să faceţi lista oaspeţilor, să trimiteţi invitaţiile şi… să spuneţi “Da”.

2 comentarii:

  1. am o poza de la o nunta.. unde s-a dus o martaloaga imbracata cu rochie alba.. ca de mireasa.. de ziceai ca ea e mireasa :) ma mir cum de au suportat-o cei de la nunta.. eu o dadeam afara in suturi..

    ba chiar am o poza si cu ea si cu mireasa :) ma rog.. ei ii placuse inainte de ginere sau ceva de genul.. si s-a dus intentionat asa.. sa strice nunta :)

    as pune poza la mine pe blog dar nu ma lasa Dana.. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu vreau sa-mi imaginez ce soi de emotii ai si in ce concentratie...

    RăspundețiȘtergere